Preguntes i Respostes

Puc entrar a Teràpia Ocupacional des del Batxillerat social?

Comentaris

1

Hola, bona tarda. Sóc una estudiant de 2n de Batx. i m'agradaria saber si fent el batxillerat social puc entrar a la carrera de Teràpia Ocupacional. Moltes gràcies. Melina.

Comentaris

Redaccio

Hola, Melina!

Per sort, fa uns quants anys que pots accedir a qualsevol Grau des de qualsevol Batxillerat o CFGS. L’únic que hauràs de tenir en compte és que, com que fas Batxillerat Social, a la Selectivitat t’examinaràs d’assignatures que no tenen res a veure amb el món de la salut! Si estiguéssim parlant d’un Grau que sempre tingui les places plenes… et diria que la Selectivitat seria una mica una “dificultat”, però no és el cas. Si vols més informació sobre aquest tema, mira aquest vídeo.

El Grau en Teràpia Ocupacional encara és una mica desconegut al nostre país i per això la nota per accedir-hi serà baixa i et puc dir que gairebé segur que entraràs! Tot i que aquí sigui més desconegut, però, que sàpigues que és una disciplina de la salut molt interessant i que, segons la revista econòmica Forbes, és la 3a professió que més creixerà en els propers 5 anys! També segons les dades del Ministeri d’Educació, els recent titulats en Teràpia Ocupacional són els que troben feina més ràpid. Així que, resumint, és una bona elecció. 🙂

Fins aviat i molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.