Preguntes i Respostes

On puc veure les meves notes de selectivitat?

Comentaris

1

Hola!!!

L'any passat vaig fer la selectivitat tant a juny com a setembre, però no em vaig guardar ni a l'ordinador ni al mòbil. Aquest any em presento a fer dues d'específiques, per poder pujar la meva nota de tall. El cas és que m'agradaria poder calcular la nota que em podria quedar amb les diferents opcions que crec que podré treure en les dues assignatures específiques, però no ho puc fer sense saber les meves altres notes.

Una altre pregunta que tinc és si et guarden les millors notes per assignatures o tota la fase general que t'hagi anat millor. M'explico, si per exemple a historia vaig treure un 6,5 i a la segona un 6, i a castellà un 5 a la primera i un 7,5 a la segona, se'm queda el 6,5 a historia i el 7,5 de castellà, o la nota mitja de fase general que tingui millor: juliol o setembre.

Gràcies,

Laura.

Comentaris

carla.roca

Hola, Laura!

Moltes gràcies per escriure'ns :)

  1. Hauries de poder visualitzar les teves notes de Selectivitat al portal Accés Universitat. Si no les veus, contacta amb l'Oficina d'Accés a la Universitat!
  2. Quan repeteixes assignatures de la Selectivitat, sempre se't guardarà la nota més alta de totes les convocatòries a les quals et presentis. No es farà cap mitjana!

Molta sort i fins aviat!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
8 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.