Preguntes i Respostes

Pujar nota convocatòria PAU setembre

Comentaris

5

Vull presentar-me a la fase específica de setembre per pujar nota i tinc alguns dubtes:

Si em presento a una assignatura de la fase específica que també està a la fase general (Fonaments de les Arts) i pujo nota, em pujarà la nota tant de la fase específica  com de la general?

Si trec pitjor nota, es conserva la nota de juny?

Passa alguna cosa si no em puc presentar a l'examen del setembre? M'afectaria al resultat que he tret al juny?

Moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola!

  1. Si puges nota a una específica, no et pujarà la nota de la Fase General...
  2. Sempre es conserva la millor nota de totes les convocatòries. Per tant, si al setembre treus pitjor nota, es conservarà la de juny.
  3. Si no et presentes a l'examen al setembre, no passa res, a banda que perdràs els diners de la matrícula de la Sele.

Gràcies i sort!

smarque6

Bon dia,

Si em presento al setembre per pujar nota d'alguna assignatura de la fase específica, no afectarà al procés de reassignacions que faré a partir del 26, oi? Com que sé que segurament no  entraré a la universitat que vull, però sí a una altra molt més lluny a fer el grau que vull i pensant en el curs vinent,  per si no em puc canviar de facultat amb el trasllat d'expedient, entraria amb les PAU i he pensat, ara que tinc "fresques" les assignatures, doncs intentar pujar nota per assegurar-me entrarbon vull per una via o l'altra (trasllat expedient o PAU).

Moltes gràcies per tot!

carla.roca

Hola!

Si et presentes a la Sele de setembre, no t'afecta al procés de Preinscripció Universitària de juny, a no ser que pugis nota i, llavors, la vulguis utilitzar. En aquest cas, no s'actualitzarà la teva nota dins del procés de juny, sino que hauries de fer preinscripció de nou al setembre.

Si fas això, llavors sí que sortiries del procés de juny!

Sort!

smarque6

O sigui  que jo ara dilluns puc activar continuar el procés de reassignacions i alhora fer la preinscripció fase específica PAU sense que m'afecti al procés oi? 

Vull pujar la nota de cares a l'any vinent en cas que no em donguin el centre que vull a les reassignacions de setembre que és possible que me l'assignin perquè m'he quedat a po) i temia que al fer la preinscripció de la fase específica per pujar nota, m'afectés a les reassignacions.

Moltes gràcies. És molt embolicat tot plegat i vull fer correctament els passos a seguir.

carla.roca

Hola!

Ho entenem, és un procés difícil d'entendre la primera vegada!

No, no t'afectarà només el fet de matricular-te a la Selectivitat i presentar-te els exàmens. Pots continuar en el procés de reassignació de places de juny sense que això canviï res.

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.