Preguntes i Respostes

QUE ESTUDIAR/ CANVI D'ESCOLA.

Comentaris

1

Aquest és el meu cas, tinc notes excel·lents a la ESO, menys a educació física (natació)

El meu dubte és que no sé que estudiar, vull fer ADE i dret, (no ho tinc molt clar), però s'em dóna molt millor les ciències generalment. A més porto fatal el català, em costa moltíssim. 

Volia ajuda per a tres coses:

1. Deuria cambiar-me d'escola a una que no tingui natació?

2.Es pot demanar una beca per bachillerat? I quins son els requeriments?

3. Agafo el bachi social o el científic, ja que per ponderació deuria agafar social no?

 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Encara et queda molt per escollir què estudiar, així que et recomanem triar un batxillerat que t'agradi mínimament. No es tracta d'anar a passar-ho malament, d'acord? :)

Responem els teus dubtes:

  1. La teva nota a natació pot fer que no aprovis 4t d'ESO? Si és així i no veus manera de millorar, podria ser una opció canviar d'escola. Si tot i les males notes de natació, veus que aprovaràs el curs, no cal que et canviïs, ja que a batxillerat faràs educació física.
  2. Sí, existeixen les beques per cursar batxillerat! Consulta els requeriments per demanar-les!
  3. Si el teu objectiu és fer ADE+Dret o una altra carrera del món de les ciències socials, el batxillerat que més bé t'anirà és l'humanístic-social, sense dubte!

Per cert, si vols millorar el teu català, et recomanem que et descarreguis el nostre Mapa d'Aprenentatge del català. És un PDF gratuït on trobaràs un munt d'exercicis i enllaços per millorar l'ortografia, la gramàtica, la comprensió lectora, la fonètica, etc :)

Gràcies per escriure'ns i moltíssima sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals