Preguntes i Respostes

Que fer l'any que ve?

Comentaris

1

Bon dia, 
Sóc la Mar , fa unes setmanes em vaig posar en contacte amb l'universitat de Vic  en relació a la pre-inscripció del grau d'infermeria. El passat divendres dia 16 vaig veure que no havia entrat per 0'64 dècimes i m'agradaria assessorament en relació a les opcions que tinc davant la nova situació.   Tinc total i absoluta vocació cap a aquest grau i agrairia informació per tal de poder assolir els meus objectius. Moltes gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, Mar!

El següent pas és esperar a la publicació de la 2a assignació de places, que serà el dilluns 26 de juliol. Si tens sort i t'assignen a la UVic, t'hi podràs matricular entre el 27 i el 29 de juliol.

Si no hi hagués sort, podries matricular-te a la plaça que t'assignin a la 2a assignació per curar-te amb salut i esperar a les reassignacions. Per fer això, és imprescindible que activis el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" al teu perfil d'Accés Universitat entre el 26 de juliol i el 27 d'agost.

També et recomanem que parlis amb la mateixa UVic, ja que tenen un molt bon equip d'assessorament als futurs estudiants. Pots trucar al 93 881 61 77 o enviar un correu a universitatdevic@uvic.cat

Molta sort i ànims!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 14 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.