Preguntes i Respostes

Que he de fer?

Comentaris

1

Hola! Tenia 2 preguntes. Jo tinc el batxillerat des del 2017. Puc fer selectivitat per entrar a la universitat? Es a dir, l'he de fer si o si per entrar a una carrera oi? Clar, jo la tinc des del curs 2016-2017 l'unic que llavors no la vaig fer, i aquest any 2020 m'hi vull presentar, es possible encara que no cursi ara batxillerat? Ja que aquest el tinc del 2017. I a la hora de l'assignacio de places, no estaré en primer lloc? Es a dir, se que els que cursen ara 2n de batxillerar van primers en l'assignacio, i jo?

La seguent pregunta es, hem vull presentar de 2 assignatures que cauen en la mateixa franja horaria el mateix dia. Que he de fer? Les puc fer les dos encara que caiguin el mateix dia i a la mateixa hora? Hem donaran més temps per fer els 2 examens o com?

 

Gracies!!

Comentaris

carla.roca

Hola, nuuunu!

  1. Pots fer la Selectivitat sempre que vulguis, encara que faci uns anys que vas acabar Batxillerat! Això sí, hauràs de tenir en compte que potser ha canviat una mica el temari del qual t'examinaràs. Aquí pots consultar el currículum de les assignatures de Batxillerat.
  2. Ningú estarà en primer lloc davant teu a l'assignació de places pel curs que estigui fent actualment. L'únic que compta en l'assignació de places és la teva nota d'accés i el nombre de places del grau i universitat a la qual vols accedir.
  3. No hi ha cap problema. El jurat de la Selectivitat ja estarà al cas i podràs fer un examen després de l'altre a la mateixa aula.

Gràcies a tu i molta sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals