Preguntes i Respostes

Que passa ni no em matriculo en segona assignació

Comentaris

1

Bon dia,


En primera i segona assignació m'ha correspost l'última opció. resulta que aquesta universitat és privada i l'import de la matrícula és molt alt. Estic a 2 dècimes d'altres opcions en universitats publiques i crec que finalment entraré en alguna d'elles.
Si no em matriculo ara i continu en el procés d'assignació. En cas que millori posició

Podré matricular-me a la nova assignació?


Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

No és obligatori que et matriculis a la plaça de la 2a assignació, però has de tenir en compte que la perdràs i que et podries trobar sense plaça més endavant, si no et poden reassignar.

Si es tracta de la UVic-UCC, és una universitat concertada i, per tant, si et reassignessin més endavant, et tornarien els diners per fer la nova matrícula (menys les taxes universitàries). Si estàs parlant d'una universitat totalment privada que no apareix a la Preinscripció Universitària, no et tornarien els diners.

Si no et matricules de la plaça de 2a assignació, també pots esperar sense problema a les reassignacions i matricular-te, si t'adjudiquen una nova plaça.

Gràcies i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
17 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.