Preguntes i Respostes

Què puc fer si se m'ha passat el termini de la preinscripció universitària?

Comentaris

1

Hola, actualment estic cursant el 1r curs de carrera, però em vull canviar a una altra l'any que ve. M'agradaria saber si és possible inscriure'm a aquest altre grau havent passat ja el termini per a la preinscripció.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Posa't en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat* o qualsevol de les seves seus territorials per saber si pots fer una Preinscripció Universitària fora de termini i entrar a les assignacions de la convocatòria de juny! Si no és possible, hauràs de fer-la a la següent convocatòria, el 19 i 20 de setembre.

*Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.