Preguntes i Respostes

Quina carrera es millor?

Comentaris

1

Hola!

Tinc un dubte sobre quina carrera podria ser millor per al que em vull dedicar. A mi m'agrada molt el món de la Repdroducció Assistida, i en un futur, m'agradaria fer un màster sobre això per poder treballar en un laboratori d'aquest tipus. El cas és que tinc molt clar que he de fer una carrera de la branca de les Biociències, i en un principi vull estudiar Biologia, però també estic molt interessada en la carrera de Ciències Biomèdiques, ja que és una carrera molt més específica sobre temes de salut i biologia, mentre que Biologia és molt més general i hauria estudiar assignatures de branques que no m'interessen tant. M'he estat informant sobre les sortides laborals que et proporcionen les dues carreres, però no m'acaba de quedar clar. Sé que Ciències Biomèdiques està molt enfocada a la investigació i no sé si estudiar aquesta carrera em permetrà fer el màster que m'agradaria, ja que, per exemple, a la pàgina web del màster que m'interessa de la UAB, posa que com a requisit per entrar cal haver cursat Biologia, Medicina, etc., però no consta Ciències Biomèdiques, i tinc por que aquesta carrera em desviï del camí que vull fer i no em permeti dedicar-me a allò que m'agrada. Jo crec que al ser una carrera tan propera a la medicina, si que podria dedicar-me a la Reproducció Assistida, però volia fer-vos aquesta pregunta per que potser vosaltres em podeu informar millor. En definitiva, m'agradaria saber quina carrera és millor per poder treballar en centres sanitaris o en altres empreses que es dediquin a la salut, deixant de banda la investigació.

 

Gràcies!!

Comentaris

carla.roca

Hola, flors!

És difícil dir "quina carrera és millor" perquè, al final, tu ets qui pren aquesta decisió :)

Tot i això, creiem que si vols dedicar-te a un àmbit tan concret com la Reproducció Assistida, hi encaixen més carreres com Ciències Biomèdiques o Biomedicina, molt més lligades a l'àmbit mèdic i sanitari. Biologia és una carrera més àmplia i generalista on, és clar, faràs assignatures que potser no t'agradaran tant perquè no estan relacionades amb aquest àmbit que a tu t'interessa. Però també és una carrera molt interessant, que t'oferirà la visió de temes que potser no t'han interessat abans i que, com ja veus, et dona accés assegurat al màster.

Et recomanem que et posis en contacte amb la UAB i demanis si podries accedir al seu màster estudiant graus com Ciències Biomèdiques o Biomedicina. Potser, encara que no estigui publicat a la seva web, és una possibilitat. Normalment, els màsters són força flexibles quant a la tipologia de graus que s'han fet anteriorment per accedir als estudis. A partir del que et diguin, podràs decidir-te millor!

Sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.