Preguntes i Respostes

Quina carrera humanística fer?

Comentaris

1

Hola! Estic cursant 1r Batx i estic fent l'humanístic amb tota la il•lusió del món però he estat mirant les carreres conjunt amb les ponderacions i no trobo cap carrera que m'apasioni per el moment i no sé què fer. De carreres humanístiques hi ha poques i no estic segura de si esculliré bé o si m'aquivocaré.

Gràcies!

Comentaris

Publicat per: carla.roca

Hola!

Està bé que et comencis a mirar les carreres que t'agradaria cursar, però no t'hi capfiquis perquè encara tens temps de marge per prendre una decisió! Si el batxillerat humanístic era el que feia més per tu, segur que trobaràs alguna sortida professional interessant :)

Tot i això, si al final de primer de batxillerat ja tinguessis molt clara la carrera que t'agradaria fer i està relacionada amb la ciència, la tecnologia o el món de l'empresa (per exemple), tens la possibilitat de canviar-te de batxillerat i estudiar les matèries que et ponderaran en la fase específica de la Selectivitat de pujar nota.

Nosaltres et recomanem que facis el test d'orientació que tenim a la nostra web, que potser t'ajudarà a veure per quin àmbit laboral t'hauries de decantar, i que segueixis cercant graus universitaris que et puguin interessar, o també cicles, en cas que no vulguis anar a la universitat. De cara l'any vinent, si encara tens dubtes, també et recomanem assistir al Saló de l'Ensenyament o a les Jornades de Portes Obertes que organitzen les universitats catalanes per tenir més informació dels graus i les instal·lacions on pots estudiar.

Pensa, també, que si no t'has acabat d'interessar per carreres com la d'Humanitats, podries investigar graus de l'àmbit de les ciències socials: Història, Filosofia, Geografia, Comunicació Audiovisual, Periodisme, etc.

Esperem que et serveixi d'ajuda, moltes gràcies i que tinguis sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
4 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.