Preguntes i Respostes

Quines notes es tenen en compte a la preinscripció universitària?

Comentaris

2

Jo vaig realitzat la selectivitat al juny i al setembre (les dues aprovades) i a l’hora de fer la preinscripció extraordinària em continuen tenint en compte les notes de juny enlloc de les de setembre encara que aquestes ultimes són més elevades.

A la preinscripció universitaria extraordinària és tenen en compte les notes de setembre? 

Comentaris

carla.roca

Hola, Carla!

Si vas pujar notat, se t'haurien d'haver actualitzat les notes, ja que les més altes són les que sempre es tenen en compte a la Preinscripció.

Posa't en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat o amb qualsevol de les seves seus perquè t'ho puguin resoldre com més aviat millor.

Sort!

Xubec

Hola, a mi m'ha passat el mateix i m'he posat en contacte amb l'oficina d'acces a la universitat i la contestació ha estat;

A la preinscripció de setembre tenen prioritat d'acces els estudiants que hagin superat els estudis que els doni accés en la convocatoria de juny de l'any en curs, o bé en convocatòries d'anys anteriors. Aquests estudiants accediran abans encara que la seva qualificació sigui inferior a la dels estudiants que han superat els estudis a la convocatòria de setembre d'enguany.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals