Preguntes i Respostes

Reassignació

Comentaris

1

Hola! Abans que res, us vull donar les gràcies per tot l'esforç que feu per ajudar l'alumnat, ja que no tenim masses recursos per informar-nos i tenim molts dubtes!

De fet, jo mateix en tinc un, i és el següent: A la convocatòria ordinària vaig ser admès a un grau, i em vaig matricular en aquest. Encara hi continuo matriculat, però ahir mateix, quan va sortir l'assignació extraordinària, resulta que vaig ser admès a un altre grau, i m'agradaria fer aquest en comptes del que estic fent. 

Llavors, sabeu com hauria de fer el procés d'anul·lar la matrícula actual i fer l'altra? I, al ser com una mena de "reassignació", sabeu si se'm retornarien els diners d'aquesta matrícula i anirien per l'altra? O hauria de pagar una nova matrícula? 

Gràcies! 

 

 

Comentaris

carla.roca

Hola, Damaik!

Gràcies a tu per escriure'ns :)

Hauries de posar-te en contacte amb la universitat on vols fer el canvi i explicar que tens una matrícula activa en un altre estudi. Quan vols fer el canvi entre universitats públiques catalanes o la UVic (totes les universitats que pots incloure a la Preinscripció Universitària), se t'haurien de retornar els diners de la primera matrícula (menys les taxes universitàries).

També hauries de comentar a la universitat on ets ara que vols anul·lar la matrícula actual.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals