Preguntes i Respostes

Reassignacions

Comentaris

1

Bona tarda

Em dic Anna i tinc un dubte sobre la reassignació de places a la universitat. En la preinscripció, he entrat en la setena opció, és a dir, a Biologia a la UB. Però, m'agradaria esperar a la segona assignació, bioquímiques a la UB (quarta opció) o a la UAB (cinquena opció). En aquesta situació què em recomeneu fer? M'he de matricular a Biologia del 6 al 10 d'agost per tal de no perdre la plaça o puc esperar al 18 de setembre per veure si tinc plaça a Bioquímiques? Sino entrés a bioquímiques mantindria la meva plaça a Biologia, encara que no em matriculi a la primera assignació.

Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, Anna_181002!

Disculpa no haver pogut contestar-te abans, però ens vas enganxar fora de l'oficina per període de vacances.

Pots esperar a la 2a assignació de places del dia 18 de setembre sense necessitat de matricular-te, ja que no perdràs la plaça, a no ser que t'assignin a una plaça superior del teu llistat.

Si no hi ha sort a la 2a assignació i et quedes amb la mateixa plaça però vols continuar esperant a les reassignacions, llavors sí que et recomanem matricular-te a la universitat per no perdre la plaça i també hauràs d'activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" a Accés Universitat.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals