Preguntes i Respostes

Reassignacions

Comentaris

5

Bon dia dia.

Tinc algunes preguntes les quals, estaria molt agraïda si me les poguessiu aclarir:

Avui és la 3a reassignació, entenc que s'acaba ja el procés definitivament? És que estic llegint que hi ha gent que té llista d'espera. A què es refereixen? La llista no és l'ordre del procés de reassignació?

I d'altra banda, si no he millorat amb les reassignacions de juny que acaben ara, em puc preinscriure al procés de setembre que comença dilluns per allargar el procés o si dels que ens vam preinscriure al juny i vam continuar el procés de reassignació (jo em vaig matricular a la quarta opció per no perdre la plaça) ja no hi ha possibilitats de millora? En cas d'alguna baixa, té preferència la preinacripció del juny i després continuen als que es preinscriuen al setembre? Ho pregunti perquè potser ja no cal que dilluns em preinscrigui de nou.

Uix  quants dubtes, però és que ara que s'acaba el procés vull saber si puc fer alguna cosa més.

Moltíssimes gràcies per tota la paciència i per ajudar-nos i guiar-nos.

Comentaris

aina.planas

Hola!

Les reassignacions depenen de l'Oficina d'Accés a la Universitat. El dia 23 de setembre es publicarà la 4a reassignació de la convocatòria de juny.

L'accés sempre és per nota, però hi ha graus en els quals hi ha una llista d'espera molt llarga, és a dir, el procés pot finalitzar i encara hi ha gent en llista d'espera. En cas de baixes, es cobreixen sempre amb les reassignacions, però un cop acabat aquest procés ja no és possible matricular a ningú més.

El pròxim dilluns 20 i dimarts 21 et pots preinscriure de nou si hi ha places d'algun grau que t'interessa.

Gràcies a tu i molta sort :)!

smarque6

D,acord. I com es pot saber si hi queden places i com és de llarga la llista? Perquè potser ja no cal que faci una nova preinscripció al setembre.

Gabisq

Bon dia.

M'agradaria saber a partir de quina assignacio comença a contar la nota de la convocatoria extraordinaria de les PAU, si el dia 20 i 21 nomes et pots preinscriure a graus on hi ha plaçes disponibles i si ho puc fer encara que estigue matriculat a un altre lloc.

Moltes Gràcies.

carla.roca

Hola, smarque6!

Disculpa que no haguem pogut contestar-te abans.

La llista de places disponibles pel setembre es podia consultar aquí. Sobre com n'és de llarga la llista d'espera, això no es pot saber perquè són dades que la Generalitat no fa públiques. Però podries fer la consulta a la universitat on t'interessaria entrar per saber si encara és possible.

Sort!

carla.roca

Hola, Gabisq!

La nota de convocatòria extraordinària de les PAU et pot comptar per la convocatòria extraordinària de Preinscripció Universitària (20 i 21 de setembre). Només t'hauràs pogut preinscriure a graus que tinguessin places disponibles en aquell moment i es pot fer encara que estiguis matriculada en alguna universitat.

Sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.