Preguntes i Respostes

Reassignacions setembre

Comentaris

5

Si a una de les tres reassignacions de setembre abans que acabi el procés, m'assignen la segona preferència però el meu objectiu és la primera preferència, l'he d'acceptar o puc continuar fins que acabi tot el procés a finals de setembre per veure si hi ha possibilitats d'entrar a la primera opció? Potser em reassignen una opció però si continuu el procés puc tenir millors opcions. O tan sols hi ha una reassignació?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Hi ha fins a 3 períodes de reassignacions. Si hi vols optar, entre el 26 de juliol i el 27 d'agost, hauràs d'activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" dins del teu perfil d'Accés Universitat.

De la plaça que se't recomana matricular-te per no quedar-te sense res és la de la 2a assignació. Ara bé, si durant les diferents reassignacions no et convenç la plaça que se t'assigna, no cal que et matriculis. Pots esperar fins al final del procés.

Gràcies i sort!

sonia.92

I si no vull la plaça que m'han donat el dia 26 (  si no canvia, és la 5a i ara veig que no m' interessa, perque faria un grau superior) , he de matricular- me ( i renunciar després) per optar a una ressignació al setembre?

Gràcies 

carla.roca

Hola!

No és obligatori matricular-te. Pots activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" i esperar a cadascuna de les reassignacions, a veure si millores la plaça.

Molta sort!

smarque6

Bon dia,

Preguntava com funcionaven exactament les reassignacions  perquè com et vaig explicar, m'han donat la quarta preferència i possiblement no canvii  ara el dia 26. El meu principal objectiu és la primera preferència (si no ja m'està bé la que m'han donat ara). Si al llarg de les reassignacions em donen per exemple la segona o tercera preferència que vaig posar,  però vull esperar-me al final de tot el procés per veure si hi ha possibilitats de la primera opció, ho puc fer oi o un cop em reassignin (si és el cas) ja no hi pot haver millora? Encara pot anar canviant al llarg de les reassignacions oi? No ho tinc gaire clar. Ho deia perquè si no, ara a partir del 26 canviaria l'ordre de preferències i posaria només la primera opció que vaig posar.

Moltíssimes gràcies i disculpa tant de dubte!

carla.roca

Hola!

Durant les reassignacions, és possible que la teva plaça pugui millorar perquè, com tu, moltes persones tenen places assignades que no són les que prefereixen i també estan esperant a millorar. Algunes d'aquestes persones tenen la plaça que tu vols i, quan aconsegueixen millorar, se'n buiden i hi poden reassignar persones que estaven en llista d'espera. A mesura que es van fent aquestes reassignacions, la nota de tall també va baixant.

Pots esperar fins a la 3a reassignació, que és l'última! I, per descomptat, la teva assignació pot anar canviant o no, depenent de les possibilitats que hi hagi.

Gràcies i sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 14 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.