Preguntes i Respostes

Reclamació i matricula

Comentaris

1

Bon dia,
tinc un dubte sobre quan he de fer la matrícula si demano relamacions de les qualificacions en algunes de les assignatures.
Vull demanar reclamacions en tres assignatures i vull saber si puc fer la matrícula de la primera assignació abans que es canviï la nota d'acccés o he d'esperar a que surtin les notes de les reclamacions per fer la matrícula.
També voldria saber quan he de fer la matrícula si m'assignen a la segona preferència, però aquesta ja m'agrada.
I per acabar, si faig la matrícula en la primera assignació però en la segona preferència sense fer el tràmit 'd'assignació definitiva' em traurien la plaça o què passaria?
Moltes gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

No tenim massa informació al respecte de què passarà si demaneu una reclamació d'algun examen de les PAU, ja que no ha quedat massa clar. Per tant, preferim que ho demanis a l'Oficina d'Accés a la Universitat.

  • La matrícula de la 1a assignació de places (no primera preferència) és del 7 al 10 de setembre.
  • La matrícula de la 2a assignació de places (no segona preferència) és del 21 al 23 de setembre.
  • Si a la 1a assignació de places t'assignen entre la 2a i 8a preferència i vols matricular-te, has d'activar el tràmit "Assignació definitiva". Si no ho fas, no perdràs la plaça assignada, a no ser que t'assignin a la teva 1a preferència. Més informació sobre assignacions i reassignacions de places.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals