Preguntes i Respostes

Renunciar a primera opció de la llista preinscripció

Comentaris

1

La primera opció indicada en la llista de la preinscripció presentada, que probablement em surti admesa en primera assignació, ja no em convé perquè no em serà possible pagar la matrícula (preu privat) donat que no aconsegueixo crèdit necessari.

Com podria renunciar a aquesta primera opció i optar per la segona, quan la que probablement m' assignin en primera assignació sigui justament la primera opció?? Veig que si en primera assignació et concedeixen la primera de la llista només hi ha opció de fer matrícula o acabar procés de preinscripció. Es realment així ??

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Bon dia, Marta,

Si a la 1a assignació de places t'assignen aquesta primera opció que no t'interessa, tens l'opció de fer el tràmit de canvi de preferències fora de termini, però no s’obrirà fins a la segona assignació de places, dia 22 de juliol.

Aquest tràmit es fa a l’apartat “Les meves peticions” del perfil d’Accés Universitat de l’estudiant.

Si necessites més informació respecte del tràmit, et recomanem contactar amb l’Oficina d’Accés a la Universitat, que és l’organisme que gestiona la preinscripció.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
4 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.