Preguntes i Respostes

Repetir la fase general

Comentaris

1

Hola, vaig fer la selectivitat l'any passat, i m'agradaria repetir la fase general per tal de tenir una millor nota. Especificament, volia pujar de nota per català i castella, pero ja tinc molt bona nota d'història i de matemàtiques (i realísticament hauria d'estudiar molt per poder igualar-la, cosa que no podré fer). A més a més, matemàtiques (que tinc un 9,5) és una nota compartida en la fase general i la específica.

Per tant, la meva pregunta és, puc presentar-me només a català i castella, o necessites pujar la nota de tota la fase general perquè t'ho contin? I en cas de que hagis de repetir tota la fase general, i de treure una millor nota, però baixar matemàtiques, això repercutiria negativament a la meva nota de la fase específica de matemàtiques?

Gràcies!

Comentaris

Redaccio_preparats.cat

Hola!

La Fase General de la Selectivitat funciona en bloc i, per tant, si es vol apujar nota, s'han de fer tots els exàmens de nou!

Sobre si repercuteix o no a la Fase Específica la nova nota de la matèria de modalitat, et recomanem que ho demanis a l'Oficina d'Accés a la Universitat.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.