Preguntes i Respostes

Repetir selectivitat

Comentaris

1

Si vull repetir selectivitat tinc la possibilitat de fer només unes matèries generals concretes o les hauria de fer totes?

Comentaris

carla.roca

Hola, Jud05!

A la Fase General de la Selectivitat, has de repetir totes les assignatures perquè funcionen en bloc. A la Fase Específica, pots repetir les que vulguis. De tota manera, és igual quants cops les repeteixis, que sempre se't guardarà la nota més alta.

Per cert, les notes de la Fase General tenen validesa per a tota la vida i les de l'Específica durant 2 anys.

Molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.