Preguntes i Respostes

Repetir Selectivitat

Comentaris

1

Bones!

Tinc tres preguntes, a veure si em podeu ajudar:

- Jo fa uns anys vaig fer la selectivitat i ara necessito tornar-la a fer per tal d'obtenir més nota per entrar a la carrera. Puc examinar-me només de filo i geo guardant la nota de les comunes que ja tinc?

- Com sé quina documentació he de presentar i quan? No hi ha problema en presentar-me de forma lliure no?

- Hi ha alguna pàgina on pugui trobar apunts fiables?

- La nota de la selectivitat és vàlida a totes les universitats de l'estat?

 

Moltes gràcies per avançat!!!

 

 

Comentaris

carla.roca

Hola!

  1. La Fase General de la Selectivitat funciona en bloc, així que si vols repetir una assignatura per apujar la nota, hauràs de fer-les totes... En canvi, a la Fase Específica pots fer assignatures soltes.
  2. No hi ha cap problema. Les dates per fer la matrícula lliure són del 30 d'abril al 13 de maig del 2020. La informació sobre la documentació que has de presentar (si s'escau), la trobaràs al mateix portal on has de fer la matrícula de la Sele: Accés Universitat.
  3. Al nostre web hi trobaràs apunts que hem revisat, tot i que no n'hi ha de totes les assignatures. No coneixem cap altre web on puguis trobar-ne!
  4. Sí, la nota de Selectivitat que obtinguis a Catalunya és vàlida per fer Preinscripció Universitària a les universitats d'altres comunitats autònomes. Tingues en compte, però, que si optes a alguna universitat privada, és possible que et demanin un altre examen d'accés.

Esperem haver pogut ajudar-te una mica!

Molta sort :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals