Preguntes i Respostes

repetir selectivitat (fase especifica)

Comentaris

1

Hola, al setembre tinc pensat repetir la selectivitat, tant la fase general com la específica. Quan vaig realitzar la selectivitat al juny vaig fer com a especifiques quimica i biologia. La nota de biologia va ser alta i la vull mantenir, per tant si jo ara realitzo la preinscripció a la selectivitat i poso totes les assignatures menys biologia, entenc que se'm contarà la nota del juny, oi? 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Exacte, no incloguis Biologia a la matrícula de la Selectivitat i se't mantindrà la nota del juny.

Ànims i sort :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.