Preguntes i Respostes

Resultats Varies Seles

Comentaris

3

Bones!

Soc un més dels perduts que voltem per aqui, us explico el meu drama:

He hagut de marxar a l'estranger recentment i volia estudiar a Irlanda aprofitant que sóc aqui ara, però tenen un nivell d'ensenyament diferent i més alt, i cal sumar-hi que jo soc bastant dolentot tot i que m'esforço molt en els estudis.

Per tal d'intentar arribar al seu nivell, he fet la sele (fase general) 3 cops, la primera a l'acabar l'any passat el batx, la segona al juny d'aquest any, i l'ultima ara al setembre.

 

El cas és que el resultat de la 2na sele és millor que el de la 1ra vegada que la vaig fer. I alhora la 3ra sele té notes que són millors (m'ha costat 3 convocatòries aprovar història) i altres són molt pitjors (degut a haver apretat més en unes assignatures i haver-me relaxat una mica a les altres)

 

La pregunta és, quins resultats em quedaran?

I he d'avisar jo per correu a accesuniversitat o algun lloc en concret, o em quedarà la millor nota de les 3 automàticament?

He vist a Preguntes Freqüents que es guarda el resultat de la sele mes alt que hagis tingut, i en cap cas la nota pot ser inferior a les que tenies prèviament.

 

Moltes gràcies per l'atenció, us adoro.

Comentaris

carla.roca

Hola, Willbo!

Abans de res, moltes gràcies pel teu entusiasme per Preparats.cat! Ens encanta que et siguem d'ajut, tot un plaer! :)

Doncs, com vas veure al nostre web, per moltes vegades que repeteixis assignatures a la Sele, sempre se't guardarà la millor nota obtinguda a cadascuna. Això s'actualitzarà automàticament quan facis la Preinscripció els dies 19 i 20 de setembre com a la teva nova nota d'accés.

Molta sort en el futur i gràcies per la confiança!

Willbo

Bon diaa,

Moltes gràcies per la resposta tan ràpida.

M'agradaria demanar-vos una última cosa, s'actualitzarà la nota igualment si no faig la preinscripcio fins la propera convocatòria (o com es digui) que em pugui apuntar a la uni?

El tema economic no em permet apuntar-m'hi ara mateix i pensava apuntar-me a la UOC quan em sigui possible per no perdre el fil destudiar.

Thanks a lot

carla.roca

Hola!

S'hauria d'actualitzar sempre automàticament! Però si ho intentes i veus que no és així, posa't en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat perquè t'ajudin.

Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals