Preguntes i Respostes

revisió PAP

Comentaris

1

Bones! Després de suspendre les PAP he presentat revisió, i m'agradaria saber quants dies tardaran a donar-me resposta. També on podria trobar les correccions dels examens d'aquest any. Mersi!

Comentaris

Redaccio

Hola Cristinavise!

En principi t’haurien de donar resposta de la revisió entre el 9 i el 10 de juliol. No tenim les correccions dels exàmens, però pots trucar a l’Oficina d’Accés a la Universitat: 932230323

Gràcies per escriure’ns i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.