Preguntes i Respostes

Se m’ha oblidat fer la matricula de les PAP

Comentaris

1

Tenia la intenció de fer les PAP per si finalment em decidia a fer Magisteri però se m'ha passat la data de matriculació i per tant no les puc fer... Tot i això, he vist que tamb hi ha una altra data d'entre el 12 i el 16 de Juliol per fer la Matricula de les PAP Extraordinaries. Aquestes PAP Extraordinaries són únicament per aqells que van fer la 1a prova i la van suspendre? O jo també podria optar a inscriure'm i aixi fer la prova al Juliol?? Moltes gràcies!!

Comentaris

Redaccio

Hola Lintdor!

No pateixis! Et pots inscriure a les proves de juliol ja que les PAP extraordinàries són obertes a tothom. La prova es farà el 20 de juliol i, com tu dius, t’has de matricular prèviament del 12 al 16.

Gràcies per escriure’ns

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.