Preguntes i Respostes

segon grau

Comentaris

1

Molta bona tarda. En l'actualitat em trobo estudiant el segon any de Filosofia a la UB. Tinc força clar que quan comenci quart vull començar també, a temps parcial (i després a temps complet) el grau de Matemàtiques. Per fer-ho suposo que necessitaré òbviament la nota de tall (no sé si tinc altrs opcions -i en cas de tenir-es, quina és millor-), i és per això que el pròxim setembre m'agradaria presentar-me a les PAU per a fer únicament les específiques de Matemàtiques i Matemàtiques del social. Ara bé, i vet aquí la meva pregunta, m'han comentat que per als cursos que comencin a partir de 2020-2021, graus com el de Matemàtiques passarà a admetre com a ponderada també Mates del social. Suposant que això sigui cert, si faig la selectivitat aquest setembre -que serà encara 2019-, fent Mates i Mates del social, si em volgués inscriure pel curs 2020-2021, em comptarien Mates del social com a ponderada? Vull pensar que sí, pero m'agradaria si algú m'ho pugués confirmar. Moltes gràcies.

Comentaris

Redaccio

Hola, Annabananabo!

Com que no hauràs acabat el Grau en Filosofia, només tens l’opció d’accedir a Matemàtiques fent una nova Preinscripció Universitària i fent noves específiques, com comentes que sí necessites per tal d’arribar a la nota de tall.

És cert que l’any 2020 hi haurà un nou sistema de ponderacions. De fet, ja les pots consultar aquí: https://bit.ly/1olEMM1
Sobre el dubte que tens respecte a les ponderacions, nosaltres entenem que serà com tu ho comentes, però és preferible que resolguis aquest dubte amb l’Oficina d’Accés a la Universitat.

Gràcies i molta sort! 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.