Preguntes i Respostes

Segona convocatoria

Comentaris

1

Hola, m'han donat plaça a Girona i soc de Tarragona i m'agradaria entrar a Tarragona perque nomes em falta 0,6. Llavors les meves preguntes son:

1- si m'espero fins el 30 d'agost, em guardaran la plaça a la que m'han assignat aquesta segona vegada?

2- si no arribo a la nota quines possibilitats tinc per entrar si em falta 0.6 i la nota de tall es alta? Si repeteixo la sele i arribo a la nota tindre la plaça?

Gràciess

Comentaris

carla.roca

Hola!

  1. Per assegurar que la plaça de Girona és teva, t'has de matricular obligatòriament a la UdG fins al dilluns 29 de juliol com a màxim! Posa't en contacte amb la universitat per saber quins horaris tenen i quina documentació has d'entregar.
    1. Per seguir esperant la plaça de la URV, has d'activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" que hi ha al web d'Accés Universitat.
  2. Tant pot ser que baixi una mica la nota i tinguis sort, com que no baixi res. Però per seguir esperant, no hi perds res! Posa't en contacte amb la URV per saber si tindran places al setembre.

Esperem que tinguis molta sort :)

Gràcies!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals