Preguntes i Respostes

Sele

Comentaris

1

Actualment estic estudiant primer de farma, però em vull canviar de carrera i tornaré a fer les PAU. Repetiré les específiques i matemàtiques de la general, però vull saber si les altres notes generals es mantindran al variar la nota de matemàtiques o si he de fer algun tramit especial per sol·licitar simplement el canvi de nota de mates. Sé que les generals duren de per vida, pèro millor informar-se per després no trobar-se amb sorpreses.

 

Moltes gràciessss

Comentaris

carla.roca

Hola!

La Fase General de la Selectivitat funciona en bloc, així que si vols repetir-ne una, hauràs de repetir-les totes. Per tant, per voler millorar la nota de Matemàtiques de la Fase General, també hauràs de repetir la de Llengua Catalana, Llengua Castellana, Llengua Estrangera i Història. De tota manera, quan repeteixes qualsevol assignatura, sempre se't mantindrà la millor nota i pots repetir l'examen en tantes convocatòries com vulguis.

Que tinguis molta sort a la Sele :)

Gràcies i fins viat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals