Preguntes i Respostes

Sele

Comentaris

1

Actualment estic estudiant primer de farma, però em vull canviar de carrera i tornaré a fer les PAU. Repetiré les específiques i matemàtiques de la general, però vull saber si les altres notes generals es mantindran al variar la nota de matemàtiques o si he de fer algun tramit especial per sol·licitar simplement el canvi de nota de mates. Sé que les generals duren de per vida, pèro millor informar-se per després no trobar-se amb sorpreses.

 

Moltes gràciessss

Comentaris

carla.roca

Hola!

La Fase General de la Selectivitat funciona en bloc, així que si vols repetir-ne una, hauràs de repetir-les totes. Per tant, per voler millorar la nota de Matemàtiques de la Fase General, també hauràs de repetir la de Llengua Catalana, Llengua Castellana, Llengua Estrangera i Història. De tota manera, quan repeteixes qualsevol assignatura, sempre se't mantindrà la millor nota i pots repetir l'examen en tantes convocatòries com vulguis.

Que tinguis molta sort a la Sele :)

Gràcies i fins viat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.