Preguntes i Respostes

Sele

Comentaris

7

 

Hola, sóc una alumna que estic cursant un mòdul d'integració social, l'any que ve vull anar a la universitat a fer psicologia, però necessito un nou llarg, per tant em presento específiques. La qüestió és que abans del mòdul vaig fer batxillerat i em vaig presentar a selectivitat, vaig suspendre les comunes, però vaig aprovar l'específica de biologia. La meva pregunta és si em puc presentar aquest any a mates aplicades i agafar la nota de biologia que vaig treure ara farà dos anys? perquè em ponderin per fer psicologia?

(en la web el meu portal em surt biologia verificada).

 

gràcies! 
 

Marta.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Et refereixes que vols examinar-te de Matemàtiques Aplicades a les CC.SS. a la Fase Específica?

Gràcies.

martaantonell

Hola! Em refereixo a si em puc examinar a les Pau de mates aplicades i a l'hora
de fer la subscripció per la universitat que em conti la nota de biologia de fa dos anys més la de mates d'aquest any mes la nota del mòdul!

carla.roca

Hola.

Sí, però et preguntem si vols fer Matemàtiques Aplicades a la Fase Específica de la Selectivitat, perquè si estàs pensant fer-ho a la Fase General, has de saber que s'han de repetir totes les altres assignatures perquè aquesta fase funciona en bloc...

Si la teva idea és millorar nota de Mates Aplicades a la Fase Específica, no hi ha cap problema, se't sumarà a la nota de biologia de l'any passat i a les notes del cicle.

Gràcies.

martaantonell

Sí! Vull fer mates aplicades a la part específica!

I agafar la nota de Biologia que ara farà dos anys.

Per tal que se'm sumin amb la nota del mòdul i entrar a la carrera!

Clar jo quan vaig fer selectivitat fa dos anys la vaig suspendre, però vaig aprovar Biologia a la part específica és per aquest motiu que em sorgeix aquest dubte de si la podré utilitzar la nota de Biologia!

En cas que si és a dir que aquest any em presenti només a mates aplicades a fas específica que aprovi com ho haig de fer perquè em conti també la nota de biologia que ara farà dos anys i la nota de mòdul?

Gràcies!

carla.roca

Hola!

La nota de Biologia es podria utilitzar sumada a la nota del nou examen de Fase Específica i a la nota final del cicle. Ara bé, assegura't que la nota de la Fase Específica no ha caducat contactant amb l'Oficina d'Accés a la Universitat. És l'organisme que gestiona la Selectivitat i t'ho podran assegurar al 100% mirant el teu perfil d'estudiant.

Oficina d'Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d'atenció: Tot l'any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d'altres seus: Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona, Tortosa i Vic

Sort a la sele!!

martaantonell

Moltes moltes gràcies!

carla.roca

A tu per contactar-nos, molta sort! ;)

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.