Preguntes i Respostes

Sele setembre

Comentaris

1

Hola!

Mireu em presento a la sele de setembre en biologia per pujar nota, i tinc certs dubtes que m'agradaria que em resolguésiu si podeu:

1- La universitat on vaig a fer-la és la UAB, però no se en quina de les facultats (per la de juny ens la van dir els profes), com em podria informar d'això?

2- Si puc entrar a la carrera havent pujat la nota, el curs s'inicia un mes després d'haver començat les classes (tinc entès que totes comencen al setembre) llavors com es faria pels que entren? Inicien desde 0, segueixen per on van els que van iniciar ja o com és això?

3- Em van comentar que si treballes es pot organitzar el curs d'una altre forma (fer en més anys la carrera), es cert? Es podria fer al entrar al setembre?

Moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, ErikaCC!

  1. De ben segur, la UAB tindrà cartells que t'indiquin on anar durant els dies de la Sele. Tot i això, pots consultar aquesta informació al web d'Accés Universitat. Si no ho trobes, posa't en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat* perquè et resoleixin el dubte! 
  2. Si pots accedir al grau, hauràs perdut unes quantes classes, ja que el dia que comencis no ho faràs des de zero, sinó al ritme de l'alumnat que ja ha començat. Tot i això, tens la possibilitat d'anar a classe com a "alumne/a oient", fins que sàpigues si has entrat o no. Posa't en contacte amb la universitat en qüestió per saber quin tràmit has de fer.
  3. Hi ha l'opció que cursar els graus en format de "via lenta", matriculant un mínim de crèdits. Parla-ho amb la teva universitat un cop hi hagis entrar i vagis a fer la matrícula. Recorda demanar-los quina documentació has de presentar.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

 

*Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals