Preguntes i Respostes

Selectivitat

Comentaris

1

Hola.

Vull repetir la fase especifica de la selectivitat pero només examinar-me d’una materia i que l’altra em compti de la convocatoria de l’any passat. Es possible?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Sí, és possible! A la Fase Específica pots matricular les assignatures que vulguis (màxim 3), encara que només sigui 1. Si hi ha una assignatura que ja vas fer i que no repetiràs, la nota que vas treure et seguirà comptant per la Preinscripció Universitària 2019-2020.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.