Preguntes i Respostes

selectivitat

Comentaris

1

Hola, si l'any passat ja vaig fer la selectivitat, puc tornar a presentar-me pel meu compte només a la fase específica de ciències sense haver fet el batxillerat científic? Gràcies.

Comentaris

Redaccio

Hola, Miriammoret!

Sí, i tant! Pots presentar-te a la Selectivitat tantes vegades com vulguis i escollir les assignatures específiques que prefereixis, encara que no hagis fet un batxillerat relacionat!

Gràcies per escriure’ns i molta sort a la Sele del 2019 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.