Preguntes i Respostes

Selectivitat

Comentaris

1

Bon dia!! Primer de tot volia agrair l'existència d'aquesta pàgina: és la millor.

Ara aclareixo el meu dubte!

El 2019 vaig acabar batxillerat, però no vaig fer la selectivitat perquè volia preparar-me millor! Per tant, faré la selectivitat d'aquest 2020. La meva pregunta és: Quin procés hauria de seguir per registrar-me a la selectivitat d'aquest any?

Moltes gràcies!!

Comentaris

carla.roca

Hola, Ariadna2829!

Abans de res, moltes gràcies per les teves paraules! Veure que tenim usuaris contents amb la nostra feina, ens ajuda a seguir endavant! :)

Resolem el teu dubte:

  • Com que ja has acabat el batxillerat, et correspon fer la matrícula lliure de la Selectivitat, que es fa al web Accés Universitat del 30 d'abril al 13 de maig. Si no tens usuari d'Accés Universitat, hauràs de crear-lo. Llavors, podràs accedir-hi durant aquestes dates per fer la matrícula, que es tracta d'omplir un breu formulari amb les teves dades, escollir les assignatures que vols matricular i fer-ne el pagament.
  • A Accés Universitat, veuràs a quina universitat et tocarà anar a fer la Selectivitat (que serà per proximitat geogràfica). Llavors, el primer dia de les proves et donaran un paper amb etiquetes grogues que hauràs de dur a cada examen, juntament amb el teu DNI i el comprovant de matrícula de la Sele.

Esperem que hi hagi molta sort i que puguis accedir al grau i uni que vols!

Fins aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals