Preguntes i Respostes

Selectivitat 2022

Comentaris

1

Hola sóc Laia, sóc una noia que vol fer el curs vinent el cicle superior de producció audiovisual y aquest any estic treballant, no estic estudiant, per estalviar diners, també vull aprofitar per fer la selectivitat per guardar la nota per despres de acabar el cicle ya que crec que es necesari fer l'examen d'accès i tinc un dubte, fins quan es l'inscripció si vaig per lliure (ja que no estic inscrita ni estudiant a qualsevol curs)? I a quina pagina m'he de inscriure? Gracies

Comentaris

carla.roca

Hola, Laia!

Primer de tot, dir-te que per accedir a la universitat des de cicle formatiu de grau superior no és necessari fer la Selectivitat, és totalment opcional. Pots fer-ho, és clar, per assegurar-te tenir més bona nota d'accés i que arribaràs a la nota de tall de la carrera que vulguis fer.

Si et decideixes a fer la Selectivitat, la matrícula lliure (per a estudiants que actualment no formen part de cap institut) és del 2 al 12 de maig i l'has de fer de forma online a la web Accés Universitat.

Molta sort i gràcies per escriure'ns!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.