Preguntes i Respostes

Selectivitat

Comentaris

1

He fet en la fase general de la selectivitat 2019 com a matèria comuna d'opció matemàtiques. M'afradaria repetir l'examen el setembre com a fase especificia i agradaria saber si en cas que tregui millor nota a mates, la nota de la fase general pujarà o seguirà igual que a de juny tot i haver millorat la nota de mates?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Si la fas a l'específica, només et pujarà en aquesta fase. Si la fas a la general, tot i que has de repetir la fase sencera, et pujarà a les dues.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.