Preguntes i Respostes

selectivitat

Comentaris

1

Hola, bon dia!

sóc tahia i tinc una pregunta sobre quines i quantes assignatures es poden escollir per accedir a el grau de odontologia venint de un cicle de grau superior de higienista bucodental ??

Gracies!

Comentaris

carla.roca

Hola!

No entenem la teva pregunta... Escollir assignatures, d'on? De la selectivitat? De la universitat? 

Si us plau, concreta'ns una mica més perquè t'entenguem millor i et respondrem!

Gràcies.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.