Preguntes i Respostes

Selectivitat assignatures

Comentaris

1

Hola!

Vaig acabar segon de batxillerat el curs passat i vaig fer la sele també el curs passat. Aquest any em torno a presentar per pujar nota. No em vull presentar a totes, sino a les específiques pero vull saber si puc fer la específica de la fase general (en el meu cas fonaments de les arts) i si em puja la nota també de la fase general. L'any passat vaig fer fonaments de les asrt i em va contar com a la fase específica i a la general. Si aquest cop ho torno a fer així, em pujaría la nota a la fase general sense fer totes les altres asignatures obligatories (català, castellà, historia...) Espero haver-me explicat bé!

 

Helena.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Aquest any, segueix essent així sobre l'assignatura de modalitat de la Fase General, és a dir, que també et comptarà a la Fase Específica.

Malauradament, però, si vols repetir qualsevol assignatura de la Fase General has de fer totes les altres, ja que és una fase que funciona en bloc, al contrari de l'Específica. Per tant, si vols repetir Fonaments de les Arts, també hauràs de fer català, castellà, història i llengua estrangera.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.