Preguntes i Respostes

Selectivitat assignatures

Comentaris

1

Hola!

Vaig acabar segon de batxillerat el curs passat i vaig fer la sele també el curs passat. Aquest any em torno a presentar per pujar nota. No em vull presentar a totes, sino a les específiques pero vull saber si puc fer la específica de la fase general (en el meu cas fonaments de les arts) i si em puja la nota també de la fase general. L'any passat vaig fer fonaments de les asrt i em va contar com a la fase específica i a la general. Si aquest cop ho torno a fer així, em pujaría la nota a la fase general sense fer totes les altres asignatures obligatories (català, castellà, historia...) Espero haver-me explicat bé!

 

Helena.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Aquest any, segueix essent així sobre l'assignatura de modalitat de la Fase General, és a dir, que també et comptarà a la Fase Específica.

Malauradament, però, si vols repetir qualsevol assignatura de la Fase General has de fer totes les altres, ja que és una fase que funciona en bloc, al contrari de l'Específica. Per tant, si vols repetir Fonaments de les Arts, també hauràs de fer català, castellà, història i llengua estrangera.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals