Preguntes i Respostes

Selectivitat assignatures

Comentaris

0

Hola!

Vaig acabar segon de batxillerat el curs passat i vaig fer la sele també el curs passat. Aquest any em torno a presentar per pujar nota. No em vull presentar a totes, sino a les específiques pero vull saber si puc fer la específica de la fase general (en el meu cas fonaments de les arts) i si em puja la nota també de la fase general. L'any passat vaig fer fonaments de les asrt i em va contar com a la fase específica i a la general. Si aquest cop ho torno a fer així, em pujaría la nota a la fase general sense fer totes les altres asignatures obligatories (català, castellà, historia...) Espero haver-me explicat bé!

 

Helena.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.