Preguntes i Respostes

Selectivitat catalana amb pla d'estudis estranger

Comentaris

1

Bona tarda,

sóc un estudiant del Col.legi Alemany de Barcelona. Quan acabi la classe 12, els meus estudis es convalidaran amb el 2n de Batxillerat a través de la UNED. El Abitur (la selectivitat alemanya) es convalida (també a través de la UNED) amb la Fase General de les PAU.

Jo voldria fer les proves específiques per optar a cursar una enginyeria a Catalunya. Les puc fer a la UNED i això sé com tramitar-ho. Però també les voldria fer a una universitat catalana (igual que els estudiants de 2n de BATX català) i que s'agafés la millor nota de les dues. Sé que això és possible perquè estudiants d'altres anys ho han fet. Però jo no trobo què he de fer per "matricular-me" de les PAU "catalanes". La part de la UNED la puc fer a través de l'escola, però aquesta altra no, i m'agradaria saber com hauria de procedir.

Moltes gràcies,

Paul

Comentaris

carla.roca

Hola, Paul!

En aquest cas, et recomanem que contactis amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que gestiona les PAU catalanes.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
19 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.