Preguntes i Respostes

Selectivitat per els alumnes que volem canviar de carrera

Comentaris

1

La selectivitat per els alumnes que volem canviar de carrera i que no venim directament de la secundària es fan abans o després dels que venen directament de secundària?

 

Comentaris

carla.roca

Hola, SaTu808!

Tant si accedeixes a la universitat per primera vegada com si vols canviar d'estudis, la Selectivitat és la mateixa. Tens dues convocatòries per presentar-t'hi, tot i que et recomanem l'ordinària per tenir més opcions d'accedir al grau desitjat:

  • Convocatòria ordinària de Selectivitat: 9, 10 i 11 de juny del 2020
  • Convocatòria extraordinària de Selectivitat: 2, 3 i 4 de setembre del 2020

El que sí que és diferent és el període en el qual hauràs de fer la matrícula de la Selectivitat (tria i pagament de les assignatures). En el teu cas, hauràs de fer-ho del 30 d'abril al 13 de maig (si vols presentar-te a la convocatòria ordinària) o del 14 al 23 de juliol (si vols fer-ho a l'extraordinària). Aquest període és especial, ja que és només per a persones que ja han acabat els estudis de secundària.

Per cert, potser ja ho saps però que sàpigues que si vols canviar-te a un grau de la mateixa branca de coneixement, podries demanar un estudi de reconeixement de crèdits a la universitat on vols canviar-te perquè et convalidin assignatures i així no haver de fer la Selectivitat de nou i estalviar-te de fer algunes assignatures de la carrera. Si es tracta, per exemple, de passar de Traducció i Interpretació a Física o de Biotecnologia a Arquitectura, no et serviria!

Esperem haver pogut ajudar-te una mica :)

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals