Preguntes i Respostes

Selectivitat setembre

Comentaris

1

Hola, tinc un dubte i es que tornare a repetir la selectivitat al setembre per pujar nota i voldria saber si quan tinguem el resultat i haguem de fer la matricula el curs universitari ja haura començat.

gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, helenasele!

Abans de res, disculpa que t'hàgim contestat tard, però vam començar vacances el dia 1 d'agost.

Sí, les classes ja hauran començat, però pots posar-te en contacte amb la universitat on creus que t'acceptaran i fer el tràmit per anar a classe des del primer dia com a "alumne/a oient"

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.