Preguntes i Respostes

Selectivitat setembre

Comentaris

1

Hola!!

Tinc un parell de dubtes. Vaig fer la selectivitat al Juny, i estic a dècimes d'entrar a la carrera que vull, i per això aniré a repetir l'examen de biologia ara al Setembre. En el cas que quedessin places (i hagues millorat la nota de l'examen), m'agafarien la nota més alta? i l'ordre de preferències és el mateix que vaig posar al Juny?

Gràcies!!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Si fas la Preinscripció Universitària de setembre, començaràs de nou el procés d'accés i et posaràs a la cua de la llista d'espera d'aquest grau... Si et queden molt poques dècimes, et recomanem que esperis a les properes reassignacions de places de la Preinscripció Universitària de juny (sempre i quan activessis el tràmit "Continuar en el procés de reassignacions").

Si ja t'han assignat una plaça i vols començar la universitat aquest curs, pots iniciar-lo i, potser, milloraràs l'assignació i podràs canviar d'universitat en les pròximes setmanes! Si no és el cas, et recomanem que esperis al curs que ve i facis la Preinscripció de juny!

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals