Preguntes i Respostes

Setembre

Comentaris

1

Si vaig a Setembre per pujar nota i entrar a la carrera que vull, tindre menys possibilitats ja que el ajuny s'hauran emplenat places i quedaran menys al setembre?

La meva nota de Selectivitat sempre estarà disponible per si vull fer un Modul de Grau Superior i despres entrar a Universitat? Podre presentar-me altre cop a pujar nota?

 

Comentaris

carla.roca

Hola, Maria!

Sí, a la Preinscripció Universitària de setembre tindràs menys oportunitats d'accedir al grau que vols, ja que al juny ja s'omplen moltes places, en els casos dels graus amb més demanda.

Sobre la Selectivitat, la nota de la Fase General no caduca mai, així que et serveix per sempre. Les notes de la Fase Específica només seran vàlides pel curs que fas la Sele i per dos cursos més. Llavors, caduquen. Per tant, si fas un CFGS i l'any següent vols entrar a la universitat, et servirien.

També pots presentar-te de nou a la Selectivitat per apujar nota. Pots fer-ho els cops que vulguis i sempre se't guardarà la nota més alta.

Gràcies i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.