Preguntes i Respostes

Si no entro a psicología

Comentaris

3

Hola

Aquest juny faré les PAU i la meva idea es fer psicología, pero en el cas de que no entrés estic una mica perduda, ja que no trobo cap grau on les matèries es poguessin convalidar per fer el primer any, a mi m'agradaria cursar-la a la uab o a la ub, he mirat treball social o sociologia, pero les matèries son molt diferents i no crec que es puguin convalidar els 30 crèdits necessaris per fer el canvi de grau a segon.

M'agradaria saber si hi ha cap grau per tenir una segona opció on es puguin convalidar aquests 30 crèdits de primer per fer el canvi de grau a psicología a segon en cas que no entrés aquest any.

Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

El tema del reconeixement de crèdits entre graus depèn de cada universitat i dels seus plans d'estudis. Hauries de posar-te en contacte amb una d'aquestes universitats que t'interessen i preguntar-los que, en cas que et volguessis canviar, quin grau et recomanarien per reconèixer el mínim de 30 crèdits.

Sort!

zpons

estoy en las mismas!

zpons

estoy en las mismas!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
17 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.