Preguntes i Respostes

Si suspenc la fase general de les PAU però la fase especifica aprovada, es guarda la nota per 2 anys o no?

Comentaris

1

Hola!

Jo tinc pensat fer un cicle i després del cicle anar a la universitat, la nota de les asignatures especifiques ajuda molt i volía saber si suspenc la fase general de la selectivitat, em serveix la nota de les especifiques i es guarda o no? Per a que jo pugui aprofitar-la després d'acabar el cicle i no tornar a fer-la.

Moltes gràciees!!!!

Comentaris

carla.roca

Hola, Alaa!

La fase específica de les PAU una vigència de 2 anys naturals, és a dir, afecta 3 convocatòries de les PAU. Com que t'examinaràs el 2020, les notes seran vàlides fins al juny del 2022. Perquè ponderin per la teva nota d'accés, la nota de cada examen ha de ser de 5 punts o superior.

Per cert, com que véns de CFGS, no has de fer la Fase General de les PAU, només l'específica!!

Esperem que tinguis molta sort :)

Fins aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.