Preguntes i Respostes

Sortides professionals

Comentaris

1

Volia saber si hi han moltes sortes sortides professionals del grau d'arquitectura. M'agradaria molt fer-ho però no sé si és gaire difícil trobar feina. 

Comentaris

carla.roca

Hola!

És difícil dir si un grau té sortides professionals o no, ja que això depèn de molts factors. Creiem que si de veritat vols fer aquest grau, això no t'hauria d'importar massa!

I és que el grau és el primer esglaó de la teva formació superior. Després d'això, pots estudiar un màster, un postgrau, cursos... Amb això, aniràs dissenyant el teu perfil professional i t'aniràs diferenciant de la resta de companys/es de promoció i d'altres arquitectes. Tot això serà la clau de trobar sortides professionals!

Una bona forma de veure més clar el teu futur, pot ser parlar amb el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Pots escriure'ls un correu explicant el teu cas i potser poden ajudar-te a veure-ho més clar :)

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.