Preguntes i Respostes

Tdr

Comentaris

5

Dijous haig d’entregar el formulari del TDR amb el tema triat i l’index fet.

I esque de veritat nose que fer, tothom em diu que tri un tema que m’agradi, però esque no m’agrada res, avera si que m’interess el mon dels crims, les drogues, la mort.... Però aixó ja esta molt vist, i m’agradaria fer un treball original d’algo actual ns

Vaig molt perduda si em poguessiu ajudar sisplau

Comentaris

carla.roca

Hola!

Sembla que pels interessos que tens et podrien interessar els àmbits de la Criminologia i la Psicologia. El primer et permet investigar crims i les circumstàncies d'una mort i, el segon serveix per comprendre el comportament humà a nivell psicològic. També pot tenir a veure amb les drogues i els efectes que produeixen en les persones.

Has pensat analitzar una sèrie que tingui a veure amb aquests temes? Podries provar de mirar la sèrie You (Netflix), en la qual el seu protagonista té un perfil psicològic molt interessant i està relacionada amb crims! :) També podries analitzar la docu-sèrie Crims de TV3, que és molt interessant!

Si això no et convenç, aquí tens unes quantes idees que et podrien servir: el suïcidi en els joves, les drogues de nova generació, el grau d'addicció a les drogues de la societat catalana actual, les causes de l'augment de la criminalització al nostre país... Segur que se te'n poden acudir molts més!

Molta sort.

aastrid

Moltissimes gracies!!!

La idea de la serie you m’ ha semblat molt interessant, però em podrieu passar com l’index que podria fer??

carla.roca

Hola, aastrid!

Això sí que ja hauries de treballar-ho tu mateixa i comentar-ho amb el tutor o tutora que t'assignin :)

Sort!

n___nSH

Hola, necessito ajuda sobre el TDR!

D'aquí res he de tenir el tema pensat, i la veritat és que fa molt de temps que estic pensant, però res. Sé que més o menys la cosa va per la nutrició, així i tot, no sé què investigar exactament.

Gràcies!

carla.roca

Hola, n__nSH!

Gràcies per escriure's!

Et recomanem cercar les paraules "nutrició" i "alimentació" als mitjans de comunicació, per saber quins temes relacionats amb aquesta disciplina són d'actualitat!

Si no trobes res que t'agradi, et recomanem seguir el nutricionista Julio Basulto a Instagram (@juliobasulto_dn), un dietista-nutricionista i professor de la UVic-UCC que cada dia publica continguts interessants sobre nutrició, desmunta mites sobre l'alimentació saludable (per exemple: si són sanes algunes pràctiques com beure aigua amb llimona per aprimar-se o beure vi negre per estar sa/na, així com si serveixen d'alguna cosa dietes que estan de moda o suplements nutricionals com els del marxa Herbalife), entre d'altres.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.