Preguntes i Respostes

Totalment perduda

Comentaris

1

Hola, 

Faig 3r de la ESO i fa gaiebé una setmana que ens han donat el paper per triar el 4rt, puc triar entre fer 4rt per batxillerat o cicles, i el problema és que no sé què fer. 

De gran m'agradaria ser alguna agent a l'aeroport, hi ha gent que siuque per ser agent a l'aeroport hem de fer cicles i altre em diu que haig de fer batxillerat perque és una carrera. 

Ara a mi m'agradaria que m'orientesiu, per ser agent a l'aeroport hai de fer batxillerat o cicles, si és que tinc de fer batxillerat, quin? i si tinc de fer cicles, quins? 

Moltissímes gràcies. 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Hi ha un munt de cursos que et poden preparar com a Hostessa de vol o personal d'aeroport, però el millor és que ho consultis amb l'Oficina d'Accés a la Universitat!

Gràcies i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.