Preguntes i Respostes

Trasllat

Comentaris

1

Bones!

Estic estudiant el que m'agrada en una Universitat però no es on vull, per tant m 'han dit de fer trasllat l'any que ve pero se que es molt complicat aquest proces i que no ofereixen places (2), tot i que , en el cas de que m'accepten el trasllat que hauria de tenir 30 credits que hagin estat convalidats superats? Quin es el proces de papers i douments que haig de presentar? Si estic fent la mateixa carrera perquè no se'm podria convalidar tot? Tan mateix en cas que no sigui acceptada per tramit de trasllat d'expedient, si faig la preinscripcio per Juny podria entrar a segon de carrera en el meu cas? o haig de tornar a começar primer? Hi han altres maneres per poder canviar d'Universitat?

 

Moltes gràcies per el vostre temps

Comentaris

carla.roca

Hola!

Responem els teus dubtes, però pots trobar més informació aquí sobre el trasllat d'expedient.

  1. El requisit imprescindible per canviar d'universitat per continuar el mateix grau és, efectivament, tenir 30 crèdits ECTS aprovats.
  2. El procés i la documentació a presentar l'has de preguntar a la universitat on et vulguis canviar. També et diran en quins terminis ho pots presentar.
  3. De vegades, no es poden convalidar tots els crèdits que has cursat perquè els plans d'estudis de les universitats són diferents i, per tant, algunes assignatures no són equivalents.
  4. Fer la Preinscripció Universitària al juny és una altra opció que tens per canviar de carrera, i ho pots fer paral·lelament a demanar un trasllat d'expedient. Si hi accedeixes, llavors podràs demanar convalidacions d'assignatures cursades a l'altra universitat i no hauries de començar des de zero.
  5. En principi, no hi ha cap altra forma de canviar d'universitat.

Sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.