Preguntes i Respostes

Trasllat d'expedient

Comentaris

1

Bona nit, 

volia preguntar i saber informació sobre el trasllat d'expedient.

Ja he acabat el batxillerat i he fet les PAU, no he tingut la nota suficient per entrar a psicologia i per tant, estic estudiant a la UOC. M'agradaria saber si l'any que ve podria demanar un trasllat d'expedient a la UdG o no, si necessito igualment tenir la nota de tall que demanen tot i haver començat la carrera a la UOC...

Em faríeu un gran favor si em responguéssiu aquests dubtes que tinc.

Moltes gràcies, 

Paula  

Comentaris

carla.roca

Hola, Paaauulaaa1!

Per fer un trasllat d'expedient ja no es tindrà en compte la nota d'accés a la universitat, sinó que se t'exigirà tenir un mínim de crèdits cursats i aprovats durant el teu primer any a la UOC per fer el canvi a la UdG. Les notes que sí que es tindran en compte seran les d'aquestes assignatures, és a dir, el teu expedient acadèmic universitari.

El millor que pots fer és posar-te en contacte amb la UdG tan aviat com puguis per assegurar-te de les dates en les quals has de fer el tràmit, així com demanar quina documentació necessites presentar.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals