Preguntes i Respostes

Trasllat d'expedient

Comentaris

1

Bona tarda, 

Explico, resulta que sóc un estudiant que aquest any començarà a cursar Educació Primària a la UVic, ja que no he pogut entrar per notes de tall a alguna altra universitat pública. La meva pregunta és, es podria fer un trasllat d'expedient al cap d'un any cursant aquest grau, cap a la universitat de Barcelona (UB) o cap a Bellaterra? Si és així, algú sap si la universitat de Vic en aquest cas fa cobrar la matrícula de l'any següent o algun tipus de penalització? Sóc conscient de com funciona el trasllat, els 30 crèdits reconeguts, però la meva pregunta va més encarada a si es pot moure amb algun d'aquests dos destins i a més a més, si l'universitat privada et cobra algun extra o algun tipus de penalització... Moltes gràcies per l'ajuda!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Pots sol·licitar el trasllat d'expedient, però no és 100% segur que puguis accedir, ja que moltes persones fan aquesta sol·licitud cada any. Per saber com demanar el trasllat i en quins terminis has d'entregar la documentació, has de demanar informació a la universitat on vulguis fer el canvi.

La UVic no t'aplicarà cap mena de penalització, ja que, ara mateix, només has fet la matrícula del 1r curs i això no té res a veure amb l'any següent. Només hauràs de pagar una taxa administrativa per tramitar uns documents que et demanaran pel trasllat.

De fet, la UVic no és pas una universitat privada sinó concertada, i és per això que s'hi ha d'accedir a través de la Preinscripció Universitària, com a les públiques.

Tot i això, dona temps a la universitat on has començat ara, ja que et pot sorprendre molt! Moltes persones que volen demanar un trasllat quan comencen el curs, al final no volen marxar i s'hi acaben quedant :)

Gràcies i sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.