Preguntes i Respostes

Trasllat d'expedient

Comentaris

1

Hola bon dia, em poso en contacte amb vosaltres perque m'agradaria saber com fer un trasllat d'expedient a la UB. Actualment estic estudiant Disseny i creacions digitals a la UOC però em vull passar a fer-ho presencialment a una uni així que habia pensat en la UB. M'he posat a la web de la UB per veure com es fa el trasllat però no m'aclaro. Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Primer de tot, per demanar un trasllat d'expedient ha de ser per canviar d'universitat, però fer el mateix grau o per canviar a un del mateix àmbit de coneixement i que així et puguin convalidar assignatures. El requisit bàsic per demanar-lo és tenir un mínim de 30 crèdits aprovats i convalidables.

Hauràs de demanar informació a la mateixa UB, potser per telèfon, si a la web no ho acabes d'entendre. És la universitat on et vols canviar la que t'ha d'informar de com funcionen els tràmits i quines són les dates per fer-ho.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.